Ett poeng til Larvik

Det ble endelig poeng til et norsk lag i lørdagens tredje og siste E-cupkamp da Larvik klarte 21-21 i Tsjekkia.

Også Larvik har vært på tur denne helgen. De tok turen til Tsjekkia og lørdagens motstander var DHK Banik Most.

Larvik vant sin første kamp i gruppespillet hjemme mot HC Zalau.

Lørdgens kamp i Tsjekkia ble utrolig jevn og Larvik ledet med kun ett mål til pause, på stillingen 11-12.

Banik Most viste at de hadde ikke tenkt å gi seg og vipps var det de som lå foran med ett mål. 20 minutter ut i andre omgang hadde Larvik kun scoret seks mål, men heldigvis hadde bare tjsekkerne scoret åtte og under ti minutter igjen av kampen ble Larvik nærmest tvunget til å ta timeout på stillingen 21-19.

Timeouten gjorde susen og med 30 sekunder igjen av kampen reddet Thea Mørk et poeng for Larvik, med en fin flyver.

Neste kamp for Larvik i EHF Cup er borte mot Höörs HK, 20. januar kl. 15:00