Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Per Morten Sødal
Per Morten Sødal

EHF-delegat i toppkamp

Per Morten Sødal (bildet) skal til Romania, Eskil Braseth og Leif A. Sundet til Belgia i EHF-oppdrag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Per Morten Sødal
skal være EHF-delegat i Champions League Kvinner i topp-oppgjøret i gruppa mellom CSM Bucuresti og Györi Audi ETO. Kampen spilles i Bucuresti, Romania fredag 26. januar kl 2030, og er den første kampen i Hovedrunden i Champions League Kvinner etter årsskiftet. I Bucuresti spiller som kjent Amanda Kurtovic og Marit Malm Frafjord, mens Kar Aalvik Grimsbø, Nora Mørk og Stine Bredal Oftedal er å finne i Györ-drakta. 

Les mer om Champions League Kvinner

Til Belgia
Eskil Braseth og Leif A Sundet er oppnevnt som dommere i Challenge Cup Menn. Paret skal lede returoppgjøret mellom HC Vise BM(Belgia) - AHC Potaissa Turda (Romania) i 4. runde. Kampen spilles i Vise, Belgia 18. februar. 

FyllingenBergen er også med i Challenge Cup. Laget møter HC Eurofarm Rabotnik fra Makedonia i denne runden. Første kamp i Makedonia 10. februar. Returkamp i FRAMOhallen 17. februar (kl 1600). 

Les mer om Challenge Cup Menn.