Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2017_LK98_Strengenes,-Stina-Seline-Rosenberg.jpg
Stina Seline Rosenberg Strengenes, Foto: Terje Refsnes

Ungarn ble for sterke

To dårlige perioder ødela dessverre for de norske juniorjentene mot et sterkt ungarsk lag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble dessverre tap i søndagens kamp mot Ungarn i Sotra Arena. Ungarn starter sterkt og leder fort 6-0. De norske jentene skjerper seg, får en veldig god periode og går til pause med en ledelse på 11-10.

Dessverre holdt ikke denne ledelsen lenge. Norge får nok en dårlig periode og havner fort bakpå igjen. De treffer ikke like godt på forsvarsspillet i dag, som i gårsdagens kamp mot samme motstander. Til tross for dette er Vigdis Holmeseth godt fornøyd med innspillet til kant og linje i dagens kamp og særlig vil hun trekke frem linjespiller Stina S.R. Strengenes.

Med godt over 20 bomskudd fra Norge vinner Ungarn til slutt 27-21.

Ungarn er et godt internasjonalt lag, som normalt sett blir blant de fem beste i turneringer. Sett under ett er Vigdis derfor godt fornøyd med helgens samling og særlig gårsdagens kamp. Jentene har en samling til i februar før de skal møte Serbia, Slovakia og Kosovo i VM-kvalik i Mars.

FAKTA
Landskamp kvinner junior
Norge–Ungarn 21-27 (11-10)
Sotra Arena
113 tilskuere
Målscorere Norge: Henny Ella Reistad (Stabæk) 5, Ragnhild Valle Dahl (Elnesvågen og omegn) 4, Line Ellertsen (Sola HK) 3, Stina Seline R. Strengenes (Rælingen HK) 3, Mari F. Bergum 2 (Larvik HK), Hedda Lande Thulin 2 (Fredrikstad BKL), Josefine Intelhus (Stabæk HB) 1, Guro Nestaker (Oppsal IF) 1. Øvrige norske spillere: Sofie Ege Grønlund (Fana IL), Nora Lande Thulin (Fredrikstad BKL), Rakel Gåra Alvern (Aker Topphåndball), Andrea Solstad (Fana IL), Karoline Lund (Aker Topphåndball), Frida Haug Hoel (Rælingen HK), Mariann Gabrielsen (Oppsal IF) og Martine Guterud Helland (Fjellhammer IL).
Toppscorer Ungarn: Rita Lakatos 5 & Csenge Fodor 5.
Utvisninger: Norge 3x2 min., Ungarn 3x2 min. 

Mer om Juniorjentene (LK98)