Tøft bortemøte

En god førsteomgang til tross, det ble med 9-målstap for Elverum mot Gorenje Velenje i Champions League.

Det begynte bra for Elverum på bortebane lørdag kveld - de hang godt med fra start, og etter ti minutter viste tavla 4-4.
Selv om hjemmelaget hadde et ørlite overtak lot aldri Elverum dem slippe fra, og til pause var stillingen 14-12 i favør Gorenje Velenje.

I andre omgang var det hjemmelaget som fikk den beste starten, og etter drøyt fem minutter spilt hadde de økt sin ledelse til 19-15.
Så skjedde en litt tvilsom episode, hvor Elverums Tine Poklar fikk direkte rødt kort.
I denne tominuttersperioden, med èn mann mindre, tapte Elverum 2-0, og dermed var stillingen 21-15.
Elverums trener Michael Apelgren tok så en time out, uten at det hjalp nevneverdig. Elverum fikk det aldri helt til å stemme i andre omgang, og til slutt vant altså Gorenje Velenje med 9 mål - med sifrene 30-21.

Dette var, og ble som ventet, den tøffeste matchen i Elverums Champions League-gruppe, men allerede førstkommende onsdag er det nye muligheter. Da tar Elverum imot Kadetten Schaffhausen hjemme i Terningen Arena - la oss håpe gutta fra de dype skoger klarer å ta poeng der!

I Elverums gruppe forøvrig, vant Abanca Ademar Leon 32-29 over Dinamo Bucuresti i kveld. I morgen møtes Skjern Handbold og Kadetten Schaffhausen i Bjarte Myrhols hjemmearena i Danmark.

Champions League - herrer - gruppe C
Rk Gorenje Velenje - Elverum Håndball 30-21 (14-12)
Rdeca Dvorana, Velenje, Slovenia
1200 tilskuere
Elverums målscorere: Richard Hanisch 4, Andrè Lindboe 3, Kevin Gulliksen 3, Kristian Krag Orsted 2, Tine Poklar 2, Magnus Frederiksen 2, Thrainn Orri Jonsson 2, Aleksander Børresen 1, Nikolaj Mehl 1, Håkon Ekren 1.
Rk Gorenje Velenjes toppscorer: Rok Ovnicek - 7 mål
Utvisninger: Rk Gorenje Velenje 5x2 minutter, Elverum Håndball 2x2 minutter og ett direkte rødt kort