Tap for Vipers

Vipers tapte mot gruppeleder Metz Handball i kveldens Champions League kamp.

Fredags kveld tok Vipers i mot franske Metz Handball hjemme i Aquarama. Det var duket for siste hjemmekamp i Champions League-gruppespillet. Vipers var avhengig av å ta seier for å kunne avansere med poeng inn i mellomspillet og før dagens kamp ledet Metz gruppe D, med 3 av 4 seiere. Dette skjørte-spillende laget med langslagsspillere i alle posisjoner hadde kom ikke til Kristiansand for å slappe av og her kunne det altså forventes fult kjør fra start.

Vipers var altså ikke fornøyd med Champions League spillet sitt så langt, men var likevel positive før start. Emilie Hegh Arntsen sa til Viasat 4 før kampen at de hadde glemt de siste kampene mot Bietigheim og var skjerpa til kveldens kamp. De gikk selvfølgelig for poeng.

Første omgang var preget av flere bomskudd fra Vipers’ side, men taket være tekniske feil fra Metz og ikke minst en Katrine Lunde i verdensklasse går lagene til pause på stillingen 11-12.

Andre omgang startet dårlig for Vipers og allerede etter 5 min l de under med 4 mål og hadde fått en utvisning. Like greit at Metz da klarer å pådra seg en utvisning også i det 5. min. Sakura Hauge kom inn 10 min ut i omgangen og fikk en pangstart.

Dessverre holdt det ikke med en god Katrine Lunde, gode skudd fra både Hegh Arntzen, Sulland og Kristensen. Metz ble for sterke i kveld.

Viperstrener Kenneth Gabrielsen var veldig skuffet i intervjuet med Viasat 4 etter kampen. 27 bomskudd og en fransk keeper som leser skuddene lett i 2 omgang var dessverre avgjørende.

Neste kamp for Vipers i Champions League er borte mot Buducnost 18/11.