Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2017-18-Vipers-Champions-league.jpg

Surt tap

Ingen jublende Vipers-jenter i Tyskland onsdag kveld. Vipers Kristiansand tapte med ett mål mot Bietigheim.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det som skulle være en revansjekamp for 24-29 Champions League tapet hjemme i Aquarama tidligere i oktober, ble på ingen måte som planlagt. Selv om Vipers tok seg kraftig sammen mot slutten av kampen, holdt det ikke til poeng borte.

Returkampen, som ble spilt i Bietigheim-Bissingen onsdag kveld, startet haltende for begge lag. Den første omgangen var preget av nerver og tekniske feil. Til pause var det hjemmelaget som hadde vært best, selv om heller ikke de viste seg fra sin beste side. Bietigheim lå foran 16-13.

I den andre omgangen lå hjemmelaget stort sett foran med to mål, men Vipers gav ikke opp. Når klokken viste 58 minutter spilt, scoret Linn Jørum Sulland mål, og Vipers lå plutselig bare én bak. Bietigheim svarte kontant, og selv om Emilie Hegh Arntzen satte kampens siste, endte stillingen 25-24 til hjemmelaget. 

Neste Champions League kamp for Vipers spilles hjemme i Aquarama 10. november klokken 19:30.


Kampfakta
Bietigheim - Vipers Kristiansand 25-24 (16-13)
MHP Arena, Ludwigsburg
Champions Leage, gruppe D

Utvisninger
Bietigheim 1x2 minutter, Vipers 5x2 minutter

Toppscorer Bietigheim
Kim Naidziniavicius med 10 mål

Toppscorer Vipers
Linn Jørum Sulland, Kari Skaar Brattset og Emilie Hegh Arntzen, alle med 6 mål

Fullstendig kamprapport finnes her.