Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170930-LKR-Högdahl,-Moa.jpg
Moa Högdahl. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Komfortabel seier

Rekruttjentene vant torsdag 27-20 over Sveits i første av tre kamper i en firenasjoners-turnering i Tsjekkia.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

De norske jentene fikk fort overtaket i torsdagens kamp og ledet greit fra start. Norge hadde en god førsteomgang, mens andre omgangen var nok litt jevnere. Sveits hadde likevel liten sjans til å ta igjen ledelsen på fire mål til pause og Norge vinner til slutt med 7 mål.

På telefon fra Tsjekkia kunne Michael O’Sullivan i trenerteamet melde at de var godt fornøyd med dagens kamp. Jentene jobbet bra med oppgavene de hadde fått og var særlig flinke fremover til å sette avtaler.

Tonje Enkerud fra Storhamar og Moa Högdahl fra Byåsen ble særlig fremhevet av O’Sullivan. Tonje gjorde en god jobb som playmaker. Høyre bakspiller Moa hadde mange gode assist, i tillegg til at hun ble kampens toppscorer med 5 mål.

Denne turneringen er først og fremst ment for å holde potensielle A-lagsspillere varme for mulig VM spill og lagene de møter speiler naturligvis sine respektive førstelag i spillestil. Første kampen var jo mot Sveits, som Norges A-lagsjenter møtte i EM-kvalik i oktober og vant da overlegent 29-12.

I morgen møter Rekruttjentene Østerrike og lørdag er det klart for vertsnasjonen Tsjekkia. 

KAMPFAKTA
Firenasjonersturnering, kvinner
Norge Rekrutt–Sveits 27-20 (15-11)
SH Cheb, Cheb, Tsjekkia
Norges målscorere: Moa Högdahl 5, Betina Riegelhuth 3, Vilde Ingeborg Johansen 3, Mari Molid 2, Tonje Enkerud 2, Maren Aardahl 2, Malin Aune 2, Ingvild Bakkerud 2, Tonje Løseth 2, Jeanett Egebakken Kristiansen 1, Maria Hjertner 1, Silje Katrine Waade 1, Matilde Rivas-Toft 1.
Sveits toppscorer: Xenia Brütsch 7 mål.
Utvisninger: Norge 1x2 minutter, Sveits 3x2 minutter

Troppen til turneringen.