Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kristian-Kjelling.jpg
Kristian Kjelling. Foto: Drammen

Fornøyd med starten

Drammen har hatt en flott seriestart og er klar for semifinalen i NM. – Vi er godt fornøyd, sier trener Kristian Kjelling.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Drammen har tatt seks seirer på de åtte første serierundene. Forrige sesong ble det kun åtte seirer totalt.

– Vi har fått en bra start. Vi hadde et tap borte mot Kolstad, men ellers er vi ganske greit i rute. Elverum-tapet er vel mest tålelig, det er et godt lag. Vi er ganske fornøyd med de første kampene, og seieren over ØIF Arendal nå sist er vi storfornøyd med, sier Kjelling.

Han synes naturlig nok det er dumt at laget har hatt litt skader, men bortsett fra det er de godt fornøyd. Treneren skryter av treningsmoralen til gutta.

– Det er en kombinasjon av mange ting som har gjort at det har gått så bra. Det er gutter som trener godt og står på, og selvfølgelig noen nye spillere og hjemvendte profiler som Joakim Hykkerud og Gøran Sørheim. Det er en kombinasjon av flere ting. Det er dedikert og god stemning i laget, synes han.

Dermed har laget også hatt høyere forventninger til seg selv enn de presterte i fjorårssesongen. Drammen ble sist seriemester 2009/10 og det er ti år siden klubben ble Norgesmester.

Til uka venter semifinale i NM på hjemmebane mot regjerende Norgesmester Haslum. Forrige gang Drammen var i cupfinalen i 2011, var nettopp mot Haslum – som tok Kongepokalen.

– Haslum er et kjempetøft lag, et lag vi har stor respekt for. De har gjort de bra de seneste årene, men vi går inn i semifinalen med mye selvtillit og vet at vi har mulighet til å ta alle hvis vi er på topp. Vi fokuserer ikke på hva Drammen har gjort før og hva som har skjedd i mellomtiden. Vi fokuserer på å bygge dette her sten for sten. Det er ingen ting som kommer over natta. Vi jobber med de oppgavene vi har foran oss daglig og så får vi se hvor langt det går, sier Kjelling.

Uken etter NM-semifinalen skal Drammen til Haslum, der lagene møtes igjen i serien.

– Begge lag legger ganske mye i den semifinalen, så tar vi seriekampen som den kommer etterpå, sier han.

Mer om NM menn
Mer om Eliteserien menn