Annonse:
Gjensidige Cup 2023
Annonse:
Gjensidige Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2017_LK98_Dahl,-Ragnhild-Valle.jpg
Ragnhild Valle Dahl ble kåret til banens beste spiller. Foto: Terje Refsnes

Fornøyd med forsvaret

Juniorjentene er også i Sotra Arena. Lørdag formiddag satt forsvaret godt da de vant 31-20 over Ungarn.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi var veldig fornøyd med forsvarsspillet. Ungarerne er flinke og sterke i duellene. Vi hadde fokusert mye på det, så vi var veldig fornøyd med hvordan vi løste det, sier trener Vigdis Holmeset til handball.no

Juniorjentene har hatt trøbbel med Ungarn. Dette var femte gang lagene møttes og andre gang Norge gikk seirende ut.

– I forhold til det var dette et fint resultat. Hele laget var gode i angrep, spesielt bakspillerne. Vi kom godt til med skuddene våre. Ragnhild Valle Dahl scoret 10 mål og ble kåret til banens beste spiller. Målvakt Rakel Alvern hadde en redningsprosent på 50, hun hadde en flott kamp, sier Holmeset.

Juniorjentene (LK98) har vært samlet siden 21. november og møter Ungarn to ganger i løpet av samlingen i Sotra Arena, som forkamper til Møbelringen Cup.

Lagene møtes til ny kamp søndag kl. 10.30. Det er gratis inngang.

FAKTA
Landskamp kvinner junior
Norge–Ungarn 31-20 (12-8)
Sotra Arena
123 tilskuere
Målscorere Norge: Ragnhild Valle Dahl, Elnesvågen og Omegn, 10, Line Ellertsen, Sola, 5, Mari Finstad Bergum, Larvik, 4, Guro Nestaker, Oppsal, 4, Henny Ella Reistad, Stabæk, 3, Mariann Gabrielsen, Oppsal, 3, Josefine Intelhus, Stabæk, 2. Øvrige norske spillere: Sofie Ege Grønlund, Fana, Nora Lande Thulin, Fredrikstad, Hedda Lande Thulin, Fredrikstad, Rakel Gåra Alvern, Aker Topphåndball, Andrea Solstad, Fana, Stina Seline R. Strengenes, Rælingen, Karoline Lund, Aker Topphåndball, Frida Haug Hoel, Rælingen, Martine Guterud Helland, Fjellhammer.
Toppscorer Ungarn: Katrin Klujber 6.
Utvisninger: Norge 4x2 min., Ungarn 3x2 min.

Mer om Juniorjentene (LK98)