Jeanett Egebakken Krstiansen. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Ettmålstap for rekruttene

Rekruttjentene (LKR) tapte 25-26 for Østerrike i den andre kampen i firenasjoners-turneringen i Tsjekkia.

– Det var bedre motstand i dag og totalt sett var det et steg opp i forsvarsjobbinga fra torsdag, sier Michael O'Sullivan i trenerteamet til handball.no.

Jeanett Egebakken Kristiansen scoret 10 mål og kom virkelig tilbake i forhold til kampen mot Sveits torsdag. Tonje Enkerud var god fremover også i denne kampen, som Norge ledet 15-13 til pause.

– Jentene jobber godt, det er bra «go» i laget. De sto bra i forsvar i lange perioder. Silje Waade, Tonje Løseth og Mari Molid var gode bakover, forteller han.

Selv om Norge spilte bra fremover, kan det bli bedre på uttellingen i kontringer. Fredag endte det med et surt ettmålstap.

Lørdag er det vertsnasjonen Tsjekkia som er Norges motstander.