Endelig seier!!

Det er fortsatt håp for CL avansement for Larvik etter dagens kamp i Tyskland.

Det har vært en tung Champions League-sesong for Larvik så langt i år. De har et ungt lag og dermed har det også svinget voldsomt. De hadde en god kamp mot gruppeleder Vardar, men ble slått ut av Stabæk i cupen tidligere i uken.

Thüringer stilte med bare 10 spillere til start og med en full tropp fra Larvik var det dermed duket for en spennende kamp. Det var bra tempo fra start og allerede etter 5 min var det scoret totalt 6 mål. Stillingen var da 2-4. Larvik holdt på ledelsen gjennom hele omgangen, men det må nevnes at Thüringers Jana Krause hadde en god periode i målet i midten av omgangen og holdt hjemmelaget inne i kampen. Lagene gikk til pause på stillingen 10-14.

Med tap i denne kampen ville Larvik være ute av Champions League, men med en seier var det altså fortsatt håp og skulle den bli på 5 mål eller mer ville de norske jentene også ha Thüringer på innbyrdes oppgjør.

Andre omgang startet bra for Larvik, til tross for at den ble startet i undertall. Etter 10 min var stillingen 14-19 og Larvik ledet da med de 5 nødvendige målene. Det var en bra omgang med høyt tempo, hvor differansen varierte med 2-5 mål i Larviks favør. Det siste 5 min ble dessverre litt for tøffe og Larvik vant med bare 3 mål.

Emilie Christensen stod frem og viste hvorfor hun fortjener landslagsplassen, hun ble Larviks toppscorer med 7 mål. Ellers var de resterende målene jevnt fordelt på hele laget, som spilte en god kamp.

For avansement er Larvik nå avhengig av at Vardar slår Thüringer i deres siste kamp 17/11 og Larvik må selvfølgelig vinne sin kamp hjemme mot FTC-Rail Cargo Hungaria. Den kampen spilles 18/11.