Ujevn avslutning

Det ble jevnt for Espen Lie Hansen og Norge mot Polen, men heldigvis endte det med norsk femmålsseier!

(Se intervjuer nederst i saken)

I Norges siste kamp i Golden League møtte Håndballgutta Polen, og etter drøyt to minutter spilt ledet Norge 3-0 over Polen. Da tok den polske treneren time-out, uten at det hjalp stort.

Etter sju minutter hadde Håndballgutta økt ledelsen til 5-0 - mye takket være en svært god Espen Christensen i Norges sisteskanse. Han vartet blant annet opp med en nydelig dobbeltredning på en 7-meter med retur.

Halvveis i førsteomgang hadde Polen omsider klart å score, og stillingen var 5-12 i norsk favør.
Den siste delen av omgangen var det Polen som vant, selv om Norge gikk til pause i ledelsen på 17-12.

Der starten i første omgang var helnorsk, var det helsvart for Norge i starten av andre. Etter drøyt ti minutters spill hadde Polen knappet inn Norges ledelse, og utliknet på 18-18.

Norge dro så vidt fra igjen, men siste halvdel av andre omgang ble i overkant jevn. Norge slurvet både framover og bakover, og selv om Espen Christensen som nevnt hadde en god dag på jobben i dag, hjalp det lite.
De siste minuttene skjerpet imidlertid Norge seg, og selv målvakt Christensen tegnet seg på scoringslista.
Det endte til slutt med seier 32-27, men det spørs hvor fornøyd gutta egentlig er med de sifrene.

Trener Christian Berge var forholdsvis fornøyd i intervju med TV2:
- Dette var berg- og dalbane ja! Vi fikk en fantastisk start, med veldig bra tempo. Så ble det litt klabb og babb etter hvert, men jeg er imponert over roen gutta viser når Polen går opp til uavgjort. Men det er mange som spiller seg opp gjennom turneringen, så det er godt å se at vi har mye å bygge videre på!

Senere i kveld møtes Danmark og Frankrike, og den kampen kan du se på TV2 Sportskanalen fra klokka 2010.