Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tøff, tysk motstand

ØIF Arendal Elite fikk kanskje den minst ønskede motstanderen i 3.kvalrunde til EHF-Cup.

Det blir uten tvil en tøff oppgave for Marinko Kurtovic og ØIF Arendal Elite å ta seg til gruppespillet i EHF-Cup. 

Trekningen for den tredje og avgjørende kval-runden til EHF-Cup ga ØIF Arendal Elite tyske Frisch Auf! Göppingen som motstander. Laget var blant de ØIF-treneren ønsket seg aller minst før trekningen startet... Frisch Auf! Göppingen vant EHF-Cup både i 2015-16 og 2016-17. 

Trener Marinko Kurtovic uttalte til klubbens Facebook-sider før trekningen blant annet: Det finnes ingen enkle motstandere... - uansett hvem som kommer opp av hatten blir det vanskelig. Men vi ønsker oss til gruppespill. 

Frisch Auf! Göppingen har hatt en trøblete start på sesongen. Trener Magnus Andersson måtte forlate klubben allerede i september etter bare fem spilte seriekamper. Ny trener er Rolf Brack. Laget er på 12. plass i tysk Bundesliga.  

Kampene skal spilles 18.-19. og 25.-26. november.

Her er hele trekningen: 

Oversikt over trekningen

Du kan også se mer om EHF-Cup på EHFs nettsider