Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170728-LM98-Sandven,-Fabian.jpg

Tøff leksjon

Fabian Sandven (bildet) og juniorgutta (LM98) fikk en tøff leksjon mot Slovakia torsdag kveld, hvor de tapte 29-33.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en jevn kamp i drøyt 45 minutter, før vertene dro i fra med 4-5 mål. De norske gutta slapp dem ikke lengre fra, men klarte heller ikke å ta dem igjen.

Trener Kristoffer Froestad var ikke spesielt fornøyd da han ringte handball.no etter kampen:
- Det ble en spesiell kamp, hvor vi ble utfordra på det å spille på bortebane. Forsvaret satt litt bedre enn i tirsdagens kamp, mens angrepsspillet heller ble dårligere. Vi tok nok litt lett på det, tok litt for tidlige avgjørelser, og ble lokket til å avslutte for tidlig. Vi brente mange skudd, og fikk veldig mange tominuttere mot oss. Det ble en vanskelig kamp, men ekstremt lærerikt for gutta!

Fredag klokka 1800 venter Romania som motstander for vårt eldste aldersbestemte landslag.

FAKTA
Landskamp LM98
Slovakia - Norge 33-29 (14-12)
Trebisov, Slovakia
Norges målscorere og lag: Fabian Sandven (Bækkelaget Håndball Elite) 4, Sindre Heldal (Fyllingen Bergen) 4, Sander Løvlie Simonsen (ØIF Arendal Elite) 3, Karsten Skinnarland Enoksen (Runar IL) 3, Thomas Horneland Boilesen (Drammen Håndball) 3, Olaf Richter Hoffstad (Sandefjord Håndball) 2, Tord Haugseng (Nærbø IL) 2, Tord Aksnes Lode (Nærbø IL) 2, Vetle Rønningen (Bodø HK) 2, Sander Wennberg Linderud (Elverum Håndball) 1, Simen Holand Pettersen (Sandefjord Håndball) 1, Alexander Mitrovic (Elverum Håndball) 1, Sander Rogne Myklebust (Ski IL) 1, Emil Kheri Imsgard (Elverum Håndball), Halvor-Elias Nærland (Nærbø IL), Kristoffer Pedersen (Kragerø IF Håndball).
Slovakias toppscorer: Jakub Prokop - 8
Utvisninger: Slovakia 4x2 minutter, Norge 8x2 minutter