Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Til Romania i Ch League

Kjersti Arntsen og Guro Røen (bildet) starter Champions League-sesongen med oppdrag i Romania.

Paret er av EHF oppnevnt som dommere til kampen mellom CSM Bucuresti (med bl.a. Marit Malm Frafjord og Amanda Kurtovic i troppen) og RK Krim Mercator (Slovenia). Kampen spilles i Bucuresti, Romania lørdag 7. oktober kl 2000.

Du kan se den på ehf-tv

Se mer om Champions League Kvinner

Dagfinn Villanger
skal også i aksjon i Champions League. Han er oppnevnt som EHF-delegat i Champions League Menn i kampen mellom Aalborg Håndbold (med Sebastian Barthold) og HC Meshkov Brest (Hviterussland), som spilles i Aalborg søndag 8. oktober kl 1650.

Kampen kan du se på ehf-tv 

Mer om Champions League Menn