Søndag ble de fire kvartfinalene i NM senior for kvinner spilt, trekningen skjer mandag kl. 12.

Vil du følge trekningen live, kan du se den på Norges Håndballforbunds Facebook-side mandag kl. 12.00.

Slik gikk det i kvartfinalene for kvinner:

Kl 17:00 Aquarama;
Vipers Kristiansand - Fredrikstad Bkl
Fredrikstad ligger kun to poeng bak Vipers i den hjemlige serien, men i Aquarama søndag kveld var det klasseforskjell på de to lagene. Det var riktignok gjestene som scoret kampens første mål, men deretter tok det hele femten minutter før ball nummer to trillet forbi Kartine Lunde i målet. Til pause var Vipers foran 12-7. Også i den andre omgangen slapp hjemmelaget inn få mål - takket være et godt forsvarspill og en solid målvakt. Vipers Kristiansand vant kampen med hele 17 mål (30-13), og dermed er rosatrøyene videre til semifinale i NM.
Kamputvikling og målscorere finnes på håndball live.

Kl 18:00 Åsenhallen;
Sola - Storhamar Håndball Elite
Det ble jevnere i kamp nummer to, hvor Sola Håndballklubb tok i mot serieleder Storhamar. De første tyve minuttene fulgte lagene hverandre tett, men på slutten av omgangen dro gjestene litt ifra, og ledet 18-13 til pause. I den andre omgangen kom ikke Sola helt ordentlig i gang, og haltet stadig litt etter sine besøkende. Storhamar Håndball Elite vant kampen 34-27, og er klare for semifinale i NM.

Kl 19:00 Kongsberghallen;
Skrim Kongsberg - Stabæk
Det var duket til fest da Skrim Kongsberg, som det eneste 1. divisjonslaget igjen i NM, tok i mot Stabæk på hjemmebane. Da hjemmelaget ikke bare scoret det første målet, men også ledet kampen de første ti minuttene, var stemningen svært god i Kongsberghallen. Utover i den første omgangen viste likevel Stabæk at de spiller i høyere liga. Til pause var bortelaget foran med fem mål og 11-16. Skrim kom seg aldri nærmere enn to bak i den andre omgangen. Stabæk vant kampen 33-24, og er semifinaleklare.

Kl 19:15 Haukelandshallen;
Tertnes - Larvik

Tross store bemanningsendringer i Larvik, som på sett og vis er inne i et generasjonsskifte, var det nettopp Larvik som var sterkest i Haukelandshallen i kveldens siste kvartfinale. Til pause var Larvik foran med fire mål og stillingen 18-14. Den andre omgangen ble aldri ordentlig spennende, Larvik lå aldri mindre enn to foran. Larvik HK vant kampen 33-30, og er klare for nok en semifinale i NM.