Seier for ØIF Arendal

I kvalifiseringen til EHF Cup møtte ØIF Arendal OCI-Lions. Ingen enkel match - men den endte med norsk seier!

ØIF Arendal spilte lørdag kveld første av to kamper mot nederlandske OCI-Lions i andre kvalifiseringsrunde til EHF Cup.

Det ble en jevn start, hvor lagene fulgte hverandre mål for mål de første minuttene, før gjestene fra Sørlandet tok en knapp ledelse.
Etter halvspilt førsteomgang ledet ØIF Arendal 6-5. Også til pause var ØIF Arendal foran, på stillingen 16-13.
Gjestene var gode begge veier, tøffe i forsvar og "på" gjennom hele omgangen. De lot ikke vertskapet få hvile, og straffet dem hardt dersom de gjorde feil.

Andre omgang ble dominert av gutta fra sør - de beholdt ledelsen fra pause, og dro tidvis fra. Med 15 minutter igjen på klokka var stillingen 22-18 i ØIF Arendals favør, og heller ikke i kampens avslutning var seieren truet.
Sondre Paulsen ble kåret til bortelagets beste spiller, med sine 10 scoringer og solide jobb.