Hjemmeseire

I alle de fire kvartfinalene i NM menn var det hjemmelaget som gikk av med seieren onsdag kveld.

Onsdag kveld ble kvartfinalekampene i NM Menn senior spilt:

Kl 17:00 Drammenshallen;
Drammen HK - Runar Sandefjord
Hjemmelaget dominerte fra start til slutt i den første kvarfinalen onsdag. Drammenserne gikk raskt opp i ledelse, stengte ankomst bakover, og var treffsikre fremover. Thomas Boilesen satte 5 mål i den første omgangen, og ble Drammens toppscorer med åtte mål totalt. Overlegne 19-7 til pause endte med 34-19 etter fullgått tid.
Drammen Håndballklubb er videre til semifinale i NM.
Kamputvikling og målscorere finnes på håndball live.

Kl 18:00 Bodø spektrum;
Bodø HK - FyllingenBergen
Også i Bodø var det hjemmelaget som kom best ut av det fra første fløytestøt, og det så lenge ut til å bli en "easy match". Til pause var BHK foran med to mål og 15-13. Midtveis i den andre omgangen ledet Bodø med seks mål, men like etter endret kampbildet. Bergenserne satte inn nådestøtet litt for sent, og kom aldri nære nok. Kampen endte 32-29, og
Bodø Håndballklubb er dermed videre til semifinale i NM.

Kl 18:30 Husebyhallen;
Kolstad - Bækkelaget Håndball Elite
I Trondheim var det derimot spennende fra start til slutt. Lagene fulgte hverandre jevnt. Midtveis i den første omgangen var Bækkelaget foran med tre mål etter en nettkjenning signert Kristian Rammel. Til pause var det imidlertid også her hjemmelaget som var foran - og stillingen viste 19-18. Den andre omgangen ble ikke mindre spennende. Bækkelaget var stort sett et lite skritt foran, men mot slutten av omgangen bet Kolstad seg fast. Da kampen var ferdigspilt, viste lystavlen 30-30, og poengene ble fordelt først etter straffekonk.
Kolstad vant det forrykende dramaet 35-34, og er videre til semifinale i NM.

Kl 20:30 Nadderud Arena;
Haslum HK - Elverum

I Bærum kladdet det for gjestene, mens Haslum HK prikket inn fra distanse. Midtveis i den første omagangen var hjemmelaget foran 9-6. Til pause var stillingen 14-9 etter måltørke fra 25 minutter og ut. Elverum kom seg aldri nærmere enn to bak, og
Haslum, som med andre ord ledet hele den andre omgangen, vant kampen 29-24, og er videre til semifinale i NM.