Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Gjensidige
Foto: Gjensidige

Maskot fikk besøk

Joakim Hykkerud har vært på besøk hos Urædd og minihåndballgutten Mikkel Kihle Lindvig.

Og det var et veldig populært besøk i Porsgrunn. De fikk en variert trening med både stafetter og lek som gikk over i sammensatte øvelser for forsvars- og angrepsspill. Joakim viste villig frem triks og tips som de unge spillerne kan ta med seg videre når de skal spille kamper.

Etter økta ble det tid til autografer og bilder, samtidig som Joakim fortalte litt om hvordan det var å spille håndball i Tyskland, og nå i Norge igjen. Han tok seg god tid med guttene, og først da hallen var tom for de unge spillerne, dro han hjemover. Og da var maskott Mikkel klar i sin tale om at "håndball er gøyere enn fotball".