Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170502-LM98-Sandven,-Fabian.jpg

Juniorgutta i Slovakia

Simen Holand Pettersen og Fabian Sandven (bildet) sto fram under dagens seier, og scoret til sammen 15 mål.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sin første kamp denne samlingen, møtte vårt eldste aldersbestemte landslag på herresiden hjemmenasjonen Slovakia.

Trener Joar Gjerde ringte handball.no etter kampslutt:
- Vi vant med ett mål i en målrik og spennende kamp! Vi spilte veldig bra framover i dag, god angrepshåndballmed mange forskjellige konstellasjoner. Bakover var det en dårlig kamp, med mange tominuttere og generelt mange glipp. Vi dro i fra med 4-5 mål med drøyt ti minutter igjen av kampen, men slapp dem litt innpå igjen så det ble jevnt til siste slutt.

Torsdag møtes lagene igjen, og før den tid skal kveldens kamp analyseres på video, og i onsdagens trening er det forsvar som står i fokus!

FAKTA
Landskamp LM98
Slovakia - Norge 36-37 (17-19)
Trebisov, Slovakia
Norges målscorere og lag: Simen Holand Pettersen (Sandefjord Håndball) 12, Olaf Richter Hoffstad (Sandefjord Håndball) 4, Thomas Horneland Boilesen (Drammen Håndball) 4, Karsten Skinnarland Enoksen (Runar IL) 4, Fabian Sandven (Bækkelaget Håndball Elite) 3, Sindre Heldal (Fyllingen Bergen) 3, Sander Løvlie Simonsen (ØIF Arendal Elite) 2, Alexander Mitrovic (Elverum Håndball) 2, Tord Aksnes Lode (Nærbø IL) 2, Sander Wennberg Linderud (Elverum Håndball) 1, Emil Kheri Imsgard (Elverum Håndball), Halvor-Elias Nærland (Nærbø IL), Kristoffer Pedersen (Kragerø IF Håndball), Tord Haugseng (Nærbø IL), Vetle Rønningen (Bodø HK), Sander Rogne Myklebust (Ski IL).
Slovakias toppscorer: Martin Potisk - 10
Utvisninger: Slovakia 2x2 minutter, Norge 6x2 minutter