Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hedret en ildsjel

Under eliteseriekampen mellom Molde og Storhamar søndag ble det delt ut en viktig pris.

 

Hvert år deler Fondsstyret i Norges Håndballforbund ut «Innsatsprisen». Den går til en person som over lang tid har utvist innsats utover det som kan forventes i frivillig arbeide. Prisen er på 50.000 kroner, og vinneren skal i samarbeide med sin klubb bruke midlene til å videreutvikle klubbens drift eller i nye prosjekter.

Etter nøye vurderinger har juryen i år valgt Mary-Ann Samuelsen Naas fra Elnesvågen OIL som vinner av Innsatsprisen 2016. Mary-Ann har en oppsiktsvekkende idretts CV med bred innsats på mange områder i sin klubb, Blant annet kan nevnes

  • Trener i klubben i en periode på 45 år
  • Sportslig leder i klubben i 20 år
  • Målvakt på Elnesvågen Håndball i Veteran NM i 24 år

Vi gratulerer!

På bildet får Mary-Ann sjekken av varastyremedlem i region Nord, Jarl Martin Møller.