Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170502-LM98-Rønningen,-Vetle.jpg

God avslutning!

Juniorgutta våre (LM98) fikk en god avslutning på samlingen i Slovakia, da de fredag kveld vant over Romania.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Trener Joar Gjerde var svært fornøyd med guttas innsats i denne samlingens siste kamp. Romania er et mye bedre lag enn Slovakia, som de har møtt i to kamper tidligere denne uken.

Juniorgutta fikk allikevel en svært tung start på kampen, da Romania etter få minutter var oppe i ledelsen 6-0.
Det norske trenerteamet tok en time out hvor de ble enige med gutta i at nå måtte alle stå opp og heve prestasjonene flere hakk. Avslutningen av første omgang ble helt jevn, og Romania gikk til pause i ledelsen 14-11.

I andre omgang derimot, var det "Norge-show"!
- Vi regelrett kjørte over dem! sa trener Joar Gjerde på telefon fra Slovakia.

- Dette var en meget bra kamp! Jeg er opptatt av hvordan vi reiste oss og viste karakterstyrke etter en dårlig start. Det var viktig for gruppa å få engod avslutning, og jeg håper vi kan bygge videre på denne opplevelsen her.

Trenerteamet trakk fram Vetle Rønningen (bildet) som gjorde en bunnsolid og fremragende jobb i midtforsvaret i dag, og ikke minst Simen Holand Pettersen som scoret hele 16 mål!

FAKTA
Landskamp LM98
Romania - Norge 26-30 (14-11)
Trebisov, Slovakia
Norges målscorere og lag: Simen Holand Pettersen (Sandefjord Håndball) 16, Fabian Sandven (Bækkelaget Håndball Elite) 3, Sindre Heldal (Fyllingen Bergen) 2, Tord Aksnes Lode (Nærbø IL) 2, Olaf Richter Hoffstad (Sandefjord Håndball) 1, Kristoffer Pedersen (Kragerø IF Håndball) 1, Alexander Mitrovic (Elverum Håndball) 1, Thomas Horneland Boilesen (Drammen Håndball) 1, Tord Haugseng (Nærbø IL) 1, Vetle Rønningen (Bodø HK) 1, Sander Rogne Myklebust (Ski IL) 1, Sander Løvlie Simonsen (ØIF Arendal Elite), Karsten Skinnarland Enoksen (Runar IL), Sander Wennberg Linderud (Elverum Håndball), Emil Kheri Imsgard (Elverum Håndball), Halvor-Elias Nærland (Nærbø IL).
Romanias toppscorer: Dragos Hantaru - 6
Utvisninger: Romania 4x2 minutter, Norge ingen