BSK tapte med to

Bækkelaget holdt lenge følge med rumenske HC Dobrogea, men måtte til slutt gi tapt. Søndag spiller de kamp to.

Bækkelaget spiller begge kampene i 2.-kvalrunde til EHF-Cup i Romania lørdag og søndag.

Lørdag holdt lagene seg lenge på likt antall mål, etter rapportene.

Til pause var lagene like langt på stillingen 11-11, etter en god forsvarskamp av begge lag.

I den andre omgangen klarte imidlertid HC Dobroega å tilrive seg et lite forsprang, og BSK hadde flere gode redninger fra Henrik Ruud Tovås i mål. Emil Sundal fortsatte den gode trenden fra sist runde i eliteserien og banket inn 9 mål. Det hjalp dessverre lite.

Bækkelaget HE hadde sjansen til å redusere både en og to ganger på slutten, men de rumenske mennene viste seg fra en sterkere side, og dermed ebbet kampen ut i et surt tomålstap, 24-22, etter at BSK-kanten Emil Nedregård ikke klarte å sette sin siste sjanse tre sekunder før full tid.

I morgen, søndag, spilles den siste og avgjørende kvalikkampen mellom lagene.