Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi søker nye maskoter

Gjensidige gjentar suksessen fra i fjor, og søker på nytt etter håndballmaskoter! Fristen er 8.10.

16 jenter og 16 gutter mellom 9 og 12 år skal velges ut til å være Minihåndballjenter og Minihåndballgutter og får følge landslagene i 1 år. Som maskoter får de være med på henholdsvis VM-uttaket for Håndballjentene og presentasjonen av EM-laget til Håndballgutta. I 2018 blir de invitert til en landslagssamling og landskamp, hvor de får de overnatte sammen med resten av minilandslaget sitt. På landskampen vil de få være innløpsmaskoter for Håndballjentene og Håndballgutta. I tillegg til dette får hvert barn sin egen landslagsmentor, og hvert av de 32 lagene barna kommer fra får besøk av en landslagsspiller på en trening.

Les mer og søk om å få bli med på gjensidige.no/minihandball

Søknadsfristen er 8. oktober.