Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Til Frankrike

Per Morten Sødal (bildet) reiser til Frankrike, der han skal være EHF-delegat i Champions League.

Den tredje spilleomgangen i Champions League spilles den siste uka i september. 

Per Morten Sødal er oppnevnt som EHF-delegat i kampen mellom 

HBC Nantes  og Rhein-Neckar Löwen (med Harald Reinkind). Den spilles i Nantes, Frankrike onsdag 27. september kl 1830. Dommere i oppgjøret er portugisiske Duarte Santos og Ricardo Fonseca. 

Etter to kamper er Rhein-Neckar Löwen på 3. plass, Nantes er nr 5 i gruppe A. 

Bjørn Høgsnes
skal også ut på oppdrag som EHF-delegat. Han skal til Tyskland, der THW Kiel skal møte Aalborg (med Sebastian Barthold) onsdag 27. september kl 1830. Dommere i oppgjøret er Bojan Lah  og David Sok fra Slovenia. Lagene spiller i gruppe B, og etter to kamper er storlaget THW Kiel overraskende nok uten poeng. Aalborg har en seier og ett tap. 

Elverum
spiller forøvrig sin kamp i denne runden den 30. september. Da skal laget forsøke å kapre sine første poeng i gruppespillet. Motstander er Abanca Ademar Leon, som har en seier og ett tap på sine to første kamper. Dommere i kampen, som spilles i Leon, Spania, er Daniel Freitas og Cesar Carvalho fra Portugal. 

Les mer om Champions League Menn

Til EM-kvalifisering, Kvinner i Danmark
Jan Thore Lauritzen er av EHF oppnevnt som EHF-delegat til kampen mellom Danmark og Slovenia, som spilles i Farum, Danmark onsdag 27. september kl 2100. Péter Herczeg og Péter Südi fra Ungarn er dommere i oppgjøret. 

Mer om EM-kvalifiseringskampene