Strålende CL-kvalik!

Vipers Kristiansand har i helgen vunnet sine to kamper i første Champions League-kvalifisering.

Lørdag møtte sørlendingene HC Gomel, og det ble tidlig klart hvilket lag som var best. Allerede etter ti minutter ledet Vipers med 4 mål på stillingen 8-4, og etter 20 minutter spilt var Vipers oppe i 19-6. Hviterusserne hadde store problemer med å holde følge med tempoet til Vipers, og til pause var stillingen 27-10.

Andre omgang ble for en transportetappe å regne, Vipers byttet på en del spillere, men seieren var aldri truet.
Vipers vant til slutt 43-19. Du kan se kamprapporten hos EHF.

Søndag var det antatt bedre HC Podravka Vegeta som var motstandere, i det som ble gruppefinalen i denne kvalifiseringsgruppa til Champions League.
Men heller ikke de hadde stort å stille opp med mot et sterkt norsk lag, som ledet stort gjennom hele kampen, og til slutt tok hjem seieren med sifrene 42-14!

Fullstendig kamprapport finner du hos EHF.

Vipers Kristiansand er dermed klare for gruppespillet i Champions League. De andre lagene i deres pulje er Buducnost, Metz Handball og SG BBM Bietigheim.
Vipers' neste europacupkamp blir derfor borte mot Metz den 8. oktober, før Buducnost er gjester i Aquarama Arena helgen etter, 14.-15. oktober.

Vi gratulerer Vipers Kristiansand med avansement, og ønsker lykke til i europas gjeveste liga!