Stjernesmell for Elverum

Bjarte Myrhols Skjern ble - som forventet - et par nummer for store for Elverum i Champions League lørdag.

Elverum kom skjevt ut allerede fra start og klarte aldri å ta igjen Skjern, selv om de var nære i 2. omgang.

Kevin Guliksen misset på sine tre første muligheter, og det tok seks minutter før Elverum klarte å lure inn sitt første mål for kvelden. Legger du på fem minutter til, fikk du Elverums andre scoring for kvelden - og stillingen var 2-6.

Etter 20 minutter hadde stjernegalleriet til Skjern virkelig tatt kommandoen, og danskene ledet med syv mål - 5-12. Elverum knappet litt innpå, og til pause var hedmarkingene seks bak, 11-17.

Skjern-dominanse etter pause

Skjern hvilte absolutt ikke på noen laurbær etter hvilen. Danskene fortsatte kjøret sitt, og Elverum ble hengende ytterliggere bakpå.

Skjern-spillerne scoret og scoret, og hadde ikke gjort én teknisk feil eller hatt ett bomskudd rundt syv minutter ut i 2. omgang.

Kampen var på mange måter over da Skjern la på til 24-15.

Men Elverum våknet.

Elverum lå under 15-24. Og var plutselig tre mål bak, 21-25. Alt dette skjedde på seks magiske minutter.

Og da Elverum hadde knappet innpå, tok landslagskaptein Bjarte Myrhol tak. Fra benken kom han inn på banen og satte inn to kjappe scoringer, fikk fart i guttene sine og kunne etter hvert puste lettet ut.

Myrhol ble forøvrig kampens toppscorer med åtte fulltreffere på elleve skudd. Håkon Ekren ble kåret av en lokal jury kåret til Elverums beste spiller.

Elverum - Skjern 27-32 (11-17)
Champions League gruppe C, andre kamp
Elverums målscorere: Kevin Gulliksen 6, Håkon Ekren 4, Nikolaj Mehl 4, Tine Poklar 3, Richard Hanisch 3, Aleksander Børresen 2, Kristian Orsted 2, André Lindboe 2 og Didrik Linderud 1.
Skjerns toppscorer: Bjarte Myrhol, 8 mål.
Utvisninger: Elverum 2x2 min., Skjern 4x2 min.
Dommere: Robert Schulze og Tobias Tönnies, Tyskland.