Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Målvaktene i fokus

Målvaktene var i fokus da Kari Aalvik Grimsbø og Silje Solberg besøkte sine Minihåndballjenter.

I sommer har flere av Håndballjentene vært på mentorbesøk hos sine Minihåndballjenter.

Kari Aalvik Grimsbø og Silje Solberg på besøk hos Vålerenga i Oslo og i Volda.

Kari, som besøkte Hedda og hennes J05-lag i Jordalhallen, hadde en lang treningsøkt. Hun skulle gjerne holdt på enda lenger, for tiden gikk så alt for fort.

Hun tok jentene gjennom en skikkelig oppvarming både med og uten ball. Det ble deretter satt fokus på skadeforebyggende trening der enkle, men viktig styrke- og stabiliseringsøvelser ble introdusert.

Avslutningsvis ble det drillet forsvar/angrep, og Kari delte velvillig av sin keeperkunnskap.

(saken fortsetter under bildene)

20 jenter i Volda

Silje, som til vanlig spiller i Paris, var i Volda for å besøkte sin Minihåndballjente, Thea Iselin. Voldahallen var fylt med over 20 jenter på Volda J07, og de var alle veldig spente på besøket. Silje hadde en variert økt med stafetter og lek, der det handlet mye om ballkontroll.

Hun satte også fokus på målvakter, hvordan bli en så god målvakt som mulig.

Begge treningen ble avsluttet med pizza, og begge landslagsmålvaktene fortalte lagene om deres vei fra å selv være 10-12 år, til i dag å være blant de beste målvaktene i verden. Det ble selfies og autografer til alle, og det hele var en god avslutning på årets sesong.

(saken fortsetter under bildene)

Camilla Herrem i Hundvåg

Camilla Herrem var på besøk i Hundvåg. Jentene var full av forventninger og beundring. Ei klarte rett og slett ikke få fram et ord!

Treningen startet med en samling ute på banen. Camilla fortalte jentene om opplegget. Etter dette var det oppvarming med jogging og diverse stafetter. Mye latter og god innsats!

Camilla fortsatte med forskjellig trening på skuddteknikk og avsluttet med forsvar og angrepsteknikk. Jentene fikk spille noen kamper hvor skudd, angrep og forsvar ble prøvd i praksis.

Etter trening åpnet Camilla opp for spørsmål fra jentene. Det var mange gode spørsmål og minst like gode svar. Seansen ble avsluttet med autografer og selfies.

Fornøyde jenter, Camilla og ikke minst trenere, som tok med seg gode tips videre. Det ble også gitt en stor takk til Gjensidige som fikk dette i stand. Jentene fikk hver sin Gjensidige matboks og aktivitetskalender av Håndballjentene.