Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170930-LKR-Christensen,-Emilie.jpg
Emilie Christensen fikk orden på midtforsvaret da kampen snudde.

Fant seiersresepten

Rekruttjentene vant 32-21 over Frankrikes rekrutter, etter å ha brukt et kvarter på å finne seiersresepten.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

De norske rekruttjentene liknet ikke på seg selv det første kvarteret. Etter halvspilt omgang lå Norge under 4-10, men så løsnet det. Noen minutter før pause var lagene likt på 11-11.

– Det var solid siste halvdel av 1. omgang og hele 2. omgang. Da var vi tilbake der vi var i kampen fredag. Første halvdel av 1. omgang er vi ikke fornøyd med. Vi begynner å bli gode hvis vi klarer å gjenskape det vi har gjort tidligere. Det var vi ikke i nærheten av det første kvarteret. Så begynte flere spillere å ta tak og Emilie Christensen kom inn og fikk skikk på midtforsvaret, og det klarte vi å holde ut resten av kampen, sier Wenche Halvorsen Stensrud i trenerteamet til handball.no.

Stensrud var imponert over Emilie Christensen. – Hun gjennomfører en veldig bra kamp. Hun var på nivå med det hun viste i Europacupen for Glassverket forrige sesong.

– Det var god motstand i de franske jentene. De har en enorm fysikk og spenst noen av dem. Vi klarte å stoppe dem da vi ble mer kompakte i forsvar. Da kom også kontringsmålene. Vi løp dem i senk og orket å holde hele kampen ut. Det var mange som meldte seg på etter hvert, så det ble bra til slutt, sier hun.

Fredag endte første kamp mellom lagene med norsk seier 31-21.

FAKTA
Landskamp kvinner rekrutt
Norge rekrutt–Frankrike rekrutt 32-21 (11-12)
Sarpsborghallen
200 tilskuere
Målscorere Norge: Ingvild Bakkerud 4, Tonje Enkerud 4, Anniken Obaidli 4, Mathilde Rivas-Toft 4, Emilie Christensen 4, Maria Hjertner 3, Moa Högdahl 2, Maren Aardahl 2, Helene Gigstad Fauske 2, Vilde Ingeborg Johansen 2, Hege Bakken Wahlquist 1. Øvrige norske spillere: Tonje Haug Lerstad, Andrea Austmo Pedersen, Martine Kjøniksen Moen.
Toppscorer Frankrike: Coralie Lassource 4
Utvisninger: Norge 5x2 min., Frankrike 3x2 min. og ett rødt kort.

Mer om Rekruttjentene

20170930-LKR-Enkerud,-Tonje-02.jpgTonje Enkerud

20170930-LKR-Bakkerud,-Ingvild-02.jpgIngvild Bakkerud