Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Olaf Hoffstad ble toppscorer med 11 mål.
Olaf Hoffstad ble toppscorer med 11 mål.

Vant over vertsnasjonen

U-gutta (LM98) vant 39-21 over vertsnasjonen Georgia i U-VM onsdag formiddag.

Kampen var den første av to plasseringskamper. Det betyr at de norske gutta skal spille om 17. plass mot Serbia i siste kamp torsdag.

– Vi vant klart til slutt. Vi kom ikke helt opp på det nivået vi ønsker i forsvar i begynnelsen av kampen. Det var litt daft over hele linja, egentlig. i 2. omgang la vi litt om i forsvar og slapp inn fire mål de første 20 minuttene. Da var vi litt mer der vi skal være, da var også de som spilte litt mer på. Første omgang er under godkjent, mens andre omgang er godkjent pluss, sier trener Anstein Engravslia til handball.no.

Serbia blir en god motstander i siste kamp.

– Da får vi litt ordentlig motstand igjen, og det trenger vi. Det blir fin trening, sier han.

FAKTA
U-VM menn, plasseringsspill
Norge–Georgia 39-21 (17-12)
Olympic Palace A, Tbilisi, Georgia
50 tilskuere
Målscorere Norge: Olaf Richter Hoffstad, Sandefjord 11, Sindre Heldal, FyllingenBergen 9, Henrik Evensen, Herkules 5, Ole Nærland, Nærbø 2, Sander Løvlie Simonsen, ØIF Arendal 2, Fabian Sandven, Bækkelaget 2, Rassin Haugseng, Nærbø 2, Andreas Horst Haugseng, Nærbø 2, Thomas Horneland Boilesen, Drammen 2, Preben Egeli, Bodø 1, Bjørnar Pedersen, Ski 1. Øvrige norske spillere: Emil Kheri Imsgard, Elverum, Sander Wennberg Linderud, Elverum, Halvor-Elias Nærland, Nærbø, Sander Drange Heieren, St. Hallvard, Sander Rogne Myklebust, Kolbotn.
Toppscorer Georgia: Giorgi Tielidze 6.
Utvisninger: Norge 4x2 min., Georgia 1x2 min.

Live streaming fra kampene
IHFs side om mesterskapet
Mer om U-gutta (LM98)