Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sander Sagosen i Gjensidige Cup spiller i Frankrike kommende sesong. Foto: Svein André Svendsen/NHF
Sander Sagosen i Gjensidige Cup spiller i Frankrike kommende sesong. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Til nye klubber

Sander Sagosen (bildet) er en av mange elitespillere som har skiftet klubb i tiden etter forrige sesong.

Her er en oversikt over aktuelle landslagskandidater som har skiftet til nye klubber:

Håndballjentene:
Tre profilerte spillere
vender tilbake til Norge og har tegnet kontrakter med norske eliteserieklubber:
Heidi Løke (Storhamar Håndball Elite), Camilla Herrem (Sola HK) og Katrine Lunde (Vipers Kristiansand).

Til klubber i utlandet reiser:
Amanda Kurtovic (fra Larvik HK til CSM Bucuresti, Romania), Helene Gigstad Fauske (fra Stabæk til FCM Håndbold) og Sanna Solberg (fra Larvik HK til Team Esbjerg).

Disse spillerne skifter klubber i utlandet:
Emily Stang Sando (fra Team Esbjerg til Odense Håndbold i Danmark), Stine Bredal Oftedal (fra Issy Paris, Frankrike til Györ Audi ETO, Ungarn) Hege Bakken Wahlquist (fra TTH Holstebro til Silkeborg-Voel KFUM i Danmark) og Tønje Løseth (fra TuS Metzingen, Tyskland til FCM Håndbold, Danmark).

Håndballgutta:
Også blant aktuelle landslagskandidater
her er det spillere som er tilbake i norsk eliteserie ved sesongstart:
Joakim André Hykkerud og Gøran Sørheim er begge tilbake i Drammen HK.

Til klubber i utlandet reiser:
Kristian Sæverås (fra Bækkelaget Håndball Elite til HK Malmø, Sverige), Magnus Abelvik Rød (fra Bækkelaget Håndball Elite til SG Flensburg Handewitt, Tyskland), Mishels Liaba (fra Kolstad til Alingsås, Sverige), Petter Øverby (fra Elverum til KIF Kolding København, Danmark) og Sebastian Barthold (fra Haslum HK til Aalborg Håndbold, Danmark).

Klubbskifter i utlandet:
Espen Christensen (fra GOG, Danmark til GWD Minden, Tyskland, Kent Robin Tønnesen (fra Füchse Berlin, Tyskland til Telekom Veszprem, Ungarn) og Sander Sagosen (fra Aalborg HB, Danmark til Paris Saint-Germain Handball, Frankrike).


Andre norske elitespillere som har foretatt klubbskifter før den kommende sesongen:
Birgitte Karlsen Hagen (fra Tertnes til Silkeborg-Voel KFUM, Danmark), Ine Stangvik (fra København HB til Team Esbjerg i Danmark), Line Bjørnsen (fra Glassverket til København Håndbold i Danmark), Marie Tømmerbakke (fra Oppsal til København Håndbold), Malin Holta (fra Sola HK til Nantes Loire Atlantique HB, Frankrike), Marit Malm Frafjord (fra Larvik HK til CSM Bucuresti, Romania), Siri Seglem (fra Viborg HK til EH Aalborg i Danmark), Tiril Günther Merg (fra Glassverket til Nykøbing Falster Håndboldklub i Danmark).

Besard Hakaj (fra Skanderborg til HC Midtjylland i Danmark), Eirik Köpp (fra Haslum HK til Gummersbach, Tyskland), Eirik Thorstensen Toft (fra Elverum til Mors-Thy Håndbold, Danmark), Ole Erevik fra PAUC Handball, Frankrike til GOG, Danmark), Simen N. Schønningsen (fra Haslum HK til Balingen-Weilstetten, Tyskland) og Vetle Eck Aga (fra Bodø HK til IK Sävehof, Sverige).
 
Tre landslagsspillere
starter den nye sesongen som nyutnevnte kapteiner for sine klubblag; Veronica Kristiansen (FCM Håndbold, Danmark), Bjarte Myrhol (Skjern Håndbold, Danmark) og Christian O'Sullivan (SC Magdeburg, Tyskland). 

To norske elitetrenere har og byttet til danske klubber: Jonas Wille (fra Halden Topphåndball til HC Midtjylland) og Tom-Eirik Skarpsno ( fra Haslum HK til TTH Holstebro ( som ass.trener) ).