Tapte mot Ungarn

Det ble dessverre ikke semifinale for Juniorjentenes (LK98) etter tapet mot Ungarn.

Ungarn har gjort et svært godt mesterskap hittil, og kom godt i gang da de møtte Norge i den siste kampen i hovedrunden. Norge måtte ta time-out etter fem minutter da Ungarn lå fire mål foran, 1-5. De norske jentene bommet på 100% sjanser og gjorde noen tekniske feil. De fant heller ikke de gode mulighetene fremover og sendte med det Ungarn et godt stykke foran: 4-12 etter 15. minutter. Norge kom etterhvert inn i en bedre periode med godt målvakt- og forsvarsarbeid som resulterte i fire relativt raske kontringsscoringer. Men, jentene klarte ikke å finne oppskriften i etablert angrep og Ungarn ble liggende 7 mål foran til pause.

Ungarn fortsatte å øke den store ledelsen i starten av den andre omgangen og bare fire minutter ut i omgangen var de 9 mål foran. De var gode både i forsvar og angrep, og traff på de aller fleste sjansene de skapte. Ungarns målvakt gjør også en svært god målvakts-kamp og ble kåret til kampens beste spiller.  Man skulle nesten ikke tro at det var de samme norske jentene som vant mot Nederland i går. De reduserer ledelsen til Ungarn tidvis med et, to og tre mål, men gapet var stadig tilbake til 9. Dette ble dessverre ikke Norges dag, mot et veldig sterkt Ungarsk lag. Kampen endte 18-26.

Norge havnet på en 3.plass i gruppen og går med det ikke videre til semifinalen. Neste kamp for Norge blir en plasseringskamp 04.08 der motstanderen enda er usikker. Du kan finne ut mer om hvem de møter her.