Pocket Valley

Tapte mot Tyskland

Etter ekstraomganger tapte Juniorjentene (LK98) i den første plasseringskampen (5.-8.plass)

Norge kom svært godt i gang og etter fem minutter lå de fire mål foran. De spilte godt i forsvar, den norske målvakten reddet, og de scorer blant annet to kontringsmål. Tysklands trener var nødt til å ta time-out da de Tyske jentene ikke hadde scoret et eneste mål de første 6. minuttene. De tyske jentene hevet spillet og halvveis var de bare to mål bak, 7-5. Nærmere kom de heller ikke i den første omgangen. Norge fortsatte med godt spill fremover og bakover på banen, selv om Tyskland også kom seg utover i omgangen, gikk de norske jentene til pause tre mål foran, 13-10.

Det var Tyskland som kom best i gang i den andre omgangen og før det var gått fire minutter var de likt med Norge for første gang, 13-13. Norge spiller seg inn i kampen igjen raskt, men Tyskland var en større trussel en det de viste innledningsvis. Norge var stort sett foran med et eller flere, men Tyskland presser de norske jentene godt gjennom hele omgangen. Det ble mer spennende forventet og da det var åtte minutter igjen var stillingen: 21-21. Tre minutter senere hadde Tyskland mulighet til å ta ledelsen, og det gjorde de. Norge fikk straffe i det neste angrepet og bommet. Plutselig er kampen helt snudd. Norge gjør alt de kan i forsvar og hindrer de Tyske jentene i å score, og var likt med et minutt igjen.  Juniorjentene klarte å stå i mot Tyskerne i nok en angrep og det måtte ekstraomgangen til for å avgjøre kampen.

Tyskland fikk straffekast i sine to første angrep og kom to mål foran Norge. Line Ellertsen scorer ekstraomgangens første mål og med keeperredning har de muligheten til å komme likt, men klarte å kaste ballen utover sidelinjen. Tyskland scoret, men det gjorde også Norge med få sekunder igjen. Den første ekstraomgangen endte 25-26.

I den andre ekstraomgangen var det Norge som startet med ballen, men Tyskland klarer å snappe den. Det var tydelig at begge lag var nervøse. Etter fire minutter var Tyskland 2 mål foran, 28-30. Med et minutt igjen ble det dessverre for tøft for Norge og de taper til slutt 28-31.

Norges neste, og siste kamp i Junior-EM er 06.08. kl.10.00. Der møter de taperen av kampen mellom Montenegro og Nederland som spilles i dag kl. 14.30. Du kan følge med på hvem de skal møte her

Junior-EM 2017 (Plasseringsspill, 5-8.plass)
Norge-Tyskland 28-31 (13-10)