TOPPSCORER: Sindre Heldal og LM98 gjorde kort prosess med Bahrain i VM fredag formiddag.

Lekte med Bahrain

LM98 hadde få problemer med Bahrain og så seg aldri tilbake. U-gutta tok dermed sin første seier i VM.

Etter en tung start på mesterskapet i Georgia med tap mot både Frankrike og Sverige, gjorde Norges nest yngste landslag kort prosess med Bahrain fredag formiddag.

Lagene holdt følge til rundt 20 minutter av den første omgangen, men da sa Norge takk og farvel og seilte ifra.

10-10 ble til 10-17, favør Norge, i løpet av bare syv minutter.

I løpet av første omgangs tre siste minutter puttet begge lag tre baller hver, slik at lagene gikk inn til hvilen med 13-19.

Der lagene holdt følge ganske lenge i den første omgang, ble kvaliteten på lagene svært merkbar i den andre.

13-19 ble tidlig til 16-26 - og slik fortsatte det. Halvveis i den andre omgangen satte Sindre Heldal inn Norges 31. mål - mens Bahrain bare hadde klart å score ytterligere én gang; 17-31.

I løpet av kampens siste kvarter scoret Bahrain seks ganger, mens Norge fortsatte scoringsshowet sitt. U-gutta ga seg ikke før resultattavla lyste 23-39 etter 60 minutter.

Bahrain - Norge 23-39 (13-19)
Olympic Palace A, Tibilsi, Georgia
Norges lag og målscorere: Sindre Heldal (FyllingenBergen) 8, Fabian Sandven (Bækkelaget HE) 5, Sander Simonsen (ØIF Arendal HE) 5, Thomas Horneland Boilesen (Drammen Håndball) 4, Bjørnar Pedersen (Follo HK) 4, Andreas Horst Haugseng (Nærbø IL) 4, Olaf Richter Hoffstad (Sandefjord IL) 4, Preben Egeli (Bodø HK) 1, Ole Nærland (Nærbø IL) 1, Sander Wennberg Linderud (Elverum HE) 1, Rassin Haugseng (Nærbø IL) 1, Henrik Evensen (Herkules IF) 1, Sander Rogne Myklebust (Kolbotn IL), Sander Drange Heieren (St. Hallvard), Halvor Elias Nærland (Nærbø IL) og Emil Imsgard (Elverum HE).