Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommeroppkjøring

For både lag og dommere er Skjærgårdslekene 11.-13. august viktig treffsted før sesongstart.

Tradisjonen tro samler Norges Håndballforbund en stor gruppe dommere med støtteapparat i forbindelse med Skjærgårdslekene i Tønsbergområdet.

Denne gang er to av parene fra internasjonal gruppe; Kjersti Arntsen/Guro Røen og Mads Fremstad/Markus Pedersen, på plass. Det er også i alt 20 Forbundsdommerpar, samt 15 delegater.
I tillegg skal det i løpet av helgen gjennomføres delegatkurs for 7 kandidater fra Møre og Romsdal, Rogaland og Østfold.

Fredag (før turneringen starter) skal regler og praktisering av regler gjennomgås. Øyvind Togstad er hovedforeleser på den sekvensen. Lørdag formiddag er det invitert til møte med alle trenerne hvor det blir gjennomgang av hva som vektlegges for sesongen 2017-18.
I alt er det 7 elitelag i hver av seniorklassene i årets utgave av Skjærgårdslekene. I tillegg har turneringen denne gang også klasser for Jenter/Gutter 16 og 18. Kampene spilles i haller i Tønsbergområdet. Skjærgårdslekene er en turnering med tradisjoner helt tilbake til 1966 da den ble arrangert for første gang.

Dette er lagene i eliteklassene Kvinner og Menn:
Kvinner pulje A: Gjerpen, Stabæk, Storhamar Håndball Elite, Vipers Kristiansand
Kvinner pulje B: Byåsen Elite, Fredrikstad Bkl, Larvik HK, Skuru (Sverige)
Menn pulje A: Bækkelaget Håndball Elite, Falk Horten, FyllingenBergen, Nøtterøy
Menn, pulje B: Bodø HK, Runar Sandefjord, Sandnes, ØIF Arendal Elite.

Mer om Skjærgårdslekene 2017