Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2013_Sundet_Leif_Braseth_Eskil_900.jpg

Dømmer bronsefinale

Leif A. Sundet og Eskil Braseth (bildet) skal dømme bronsefinalen i U-EM Kvinner i Slovakia søndag 20. august.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

En ny, fin fjær i hatten for norske dommere denne sommeren; Eskil Braseth og Leif A. Sundet skal lede bronsefinalen mellom Ungarn og Frankrike i U-EM Kvinner kl 1500 søndag 20. august. 

Dette blir parets 6. kamp i mesterskapet. Fram til søndagens bronsefinale har de dømt Russland - Tyskland (15-19), Tyskland-Nederland (31-26) i gruppespillet. De dømte også Østerrike-Kroatia (29-23) i mellomrunde og Ungarn-Russland (25-19) i Hovedrunden. Fredag kveld (18.08) dømte de plasseringskampen mellom Danmark og Romania (der Danmark til slutt vant 30-29).

EM-finalen mellom Norge og Tyskland kl 1730 skal dømmes av de polske dommerne Malgorzata Lidacka og Urszula Lesiak. 

Kampene i U-EM kan sees på denne lenken 


Sødal,-Per-Morten_300.jpg

U-VM Menn  spilles i Georgia,
og avsluttes også søndag 20. august. I det mesterskapet endte U-gutta på 17. plass, og er ferdigspilt. Men Norge har også hatt en delegat med, og Per Morten Sødal (bildet over) har hatt et svært hektisk mesterskap med mange oppgaver. IHF-delegatene skal i mesterskap ta hånd om både tidtaking, være sekretær og ha rollen som IHF-Official. Per Morten har hatt alle rollene. I 9 kamper har han vært IHF-Official, i 11 kamper har han vært tidtaker, og i to kamper har han hatt ansvar forvært sekretær. Denne siste oppgaven skal ha også ha i VM-finalen mellom Spania og Frankrike, som spilles søndag 20. august kl 1800 (lokal tid) i Tblisi, Georgia. I tillegg skal han være dommerobservatør i bronsefinalen mellom Kroatia og Danmark  (1530 lokal tid).

Les mer om U-VM Menn