Henny Ella Reistad ble beste venstre bakspiller.

Avsluttet med seier

Juniorjentene (LK98) vant den siste kampen i EM og Henny Reistad (bildet) ble kåret til beste venstre bakspiller.

Montenegro scoret bare to mål i de første 13 minuttene av kampen og Norge scoret syv. De norske juniorjentene gjorde en solid jobb både i forsvar og angrep i den siste kampen i Junior-EM. Montenegro kom seg midtveis i omgangen, og etter en time-out var de like bak. Norge har noen skikkelige susere i angrep og holdt seg foran til det gjenstod fire minutter, da Montenegro utlignet: 12-12. Norge gjorde en god jobb for å stoppe Montenegro i de siste angrepene og kom det lille målet foran til pause, 14-13.

Den andre omgangen starter omtrent likt som den første; Montenegro scoret ikke de første fem minuttene og Norge økte ledelsen, 17-13. De norske jentene virket roligere og sikrere en i de tidligere kampene og avsluttet mesterskapet med en god kamp. Montenegro nærmet seg Norge halvveis i kampen og på et tidspunkt er de bare et mål bak. Norge måtte heve både forsvarsspillet og angrepsspillet for å komme foran igjen, og det gjorde de. Da det var igjen åtte minutter var stillingen 25-20. Norge avsluttet med seier i sin siste kamp i Junior-EM. De virket å ha god kontroll på Montenegro fra start til slutt, og vant til slutt 28-23.

Kampen mot Montenegro var den siste kampen for Norge, som til slutt endte på en 7.plass i Junior-EM.

Ekstra moro avslutning på mesterskapet var at stabækspilleren Henny Reistad kom på mesterskapets All star team som beste venstre bakspiller.

Frankrike vant mesterskapet, mens Russland ble nummer to. Danmark to bronsemedaljene, Ungarn ble nummer fire, Tyskland to femteplassen og Nederland ble nummer seks foran Norge.

Junior-EM 2017 (Plasseringsspill, 7-8.plass)
Norge-Montenegro 28-23 (14-13)