Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Årets dommerpar

I Skjærgårdslekene fikk Kjersti Arntsen og Guro Røen endelig sin velfortjente heder som Årets dommere 2016-17.

Skjærgårdslekene markerer start på en ny sesong, både for lag og dommere. Så også i år. Og denne gang var vårt beste dommerpar på plass. Kjersti Arntsen og Guro Røen har i 2016-17 gjennomført nok en hektisk sesong med mange høydepunkter. Så hektisk at det ikke har vært lett å finne et egnet tidspunkt å få overrakt de synlige bevis på at paret i sesongen 2016-17 igjen ble kåret til Årets dommerpar i Norge.
Men i Skjærgårdslekene kunne dommerne endelig få de synlige bevisene, blomster og gratulasjoner!

For Kjersti og Guro var 2016-17 tredje gang paret ble kåret til Årets dommerpar i Norge. De var best også i 2013-14 og 2014-15. Kjersti Arntsen har i tillegg, sammen med tidligere makker Ida Gullaksen blitt kåret til Årets dommerpar i 2009-10 og 2010-11. 

Kjersti og Guro er klar for nye utfordringer med dommerfløytene, og skal allerede siste helgen i august være ett av dommerparene i IHF Super Globe for Menn i Doha, Qatar. I desember er det VM Kvinner i Tyskland som venter. 

Vi gratulerer våre dyktige dommere, og ønsker dem lykke til på veien videre!