Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170620_Hammerstad,-Elisabeth_LKB_900.jpg

Tapte bronsefinalen

Beach-jentene (LKB) endte uten medalje for første gang siden 2011 etter tap 1-2 for Spania lørdag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuffelsen var stor i den norske leiren etter tapet for Argentina i semifinalen fredag, men det preget dem ikke i bronsefinalen.

– Det var jevnt, men vi brente alt for mange klare sjanser alene mot målvakt. Ellers kom vi til mange gode sjanser, men de var gode i forsvar og hadde godt målvaktsspill. Det hadde vi også, så det var en kamp med lite poeng, sier trener Eskil Berg Andreassen til handball.no.

– Vi er skuffet over ikke å ha tatt medalje. Vi har tatt medalje i ni av de ti siste mesterskapene vi har deltatt. Det er ikke noe selvfølge å ta medalje. Vi ser at sporten fortsatt er i rivende utvikling. Vi må jobbe mer med flyvere, vi ser at det blir flere spesialister i forsvar som blokker. Vi må utvikle angrepsspillet med nye momenter, sier han.

FAKTA
World Games, beach-håndball kvinner, bronsefinale
Norge–Spania 1-2 (10-13, 13-11, 2-6)
Marsowe Fields, Wroclaw, Polen
Poeng for Norge: Elisabeth Hammerstad 10, Katinka Haltvik Blaasmo 6, Maren Aardahl 5, Marielle Martinsen 4. Øvrige norske spillere: Regina Gulbrandsen, Martine Welfler, Ida Wernersen, Marte Smistad, Rikke Granlund, Andrea Rønning.