Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tap mot Ungarn

Det ble for tøft når U-jentene møtte vertsnasjonen Ungarn i European Youth Olympic Festival (EYOF ) i dag.

Ungarns raske tempo og tøffe forsvar førte til en tidlig og klar ledelse på fire mål. U-jentene slet med å komme til gode sjanser og ble liggende bak hele den første omgangen. I etablert angrep kommer Norges u-jenter til noen gode avslutninger, men det ble for mange tekniske feil til å redusere ledelsen. Norge lå fem mål bak til pause, 14-9.

Det så ut til å være et motivert Norsk lag som kom ut i den andre omgangen, men da de ungarske jentene nok en gang økte målforskjellen ble det vanskelig. Halvveis leder Ungarn med åtte mål, 21-13. Norge gikk på angrepsfeil og Ungarn kontret. Det ble for lite bredde i det Norske angrepsspillet som førte til for lette og halvhjertede forsøk på mål. Norge hadde noen fine strafferedninger og -scoringer. 

I kampens siste ti minutter gikk Norge på tre 2-minuttere og ga de Ungarske jentene muligheten til å øke ledelsen ytterligere. Det gjorde de. Kampen endte til slutt 26-15 og Norge måtte se seg slått av et godt Ungarsk jentelag.

Neste kamp for u-jentene er mot Nederland 26.07 kl. 15.30.  

FAKTA
European Youth Olympic Festival 
(Puljespill)
Audi Arena Györ
Ungarn-Norge 26–15 (14-9)
Norges lag og målscorere: 
Andrea Holm Aune 4,  Mie Rakstad 4, Kristin Loraas Eiriksson 2, Tiril Solumsmoen Mørch 2, Carina Berg 1, Emma Haugstvedt 1, Oda Skogstrand 1, Åsa Grønning Almberg, Zaynab Elmrani, Rikke Landsverk Grave, Julie Hattestad, Rikke Øyerhamn, Benedikte Kalstad Hernes, Kaja Haugseng & Eva Erdal Moen.
Ungarns toppscorer: Tamara Pál, 9 mål.
Utvisninger: Ungarn 1x2min, Norge 6x2min

Les mer om u-jentene i EYOF

Les mer om Norges tropp

Les mer om EYOF 2017