Pocket Valley

Tap mot Ungarn

Det ble for tøft når U-jentene møtte vertsnasjonen Ungarn i European Youth Olympic Festival (EYOF ) i dag.

Ungarns raske tempo og tøffe forsvar førte til en tidlig og klar ledelse på fire mål. U-jentene slet med å komme til gode sjanser og ble liggende bak hele den første omgangen. I etablert angrep kommer Norges u-jenter til noen gode avslutninger, men det ble for mange tekniske feil til å redusere ledelsen. Norge lå fem mål bak til pause, 14-9.

Det så ut til å være et motivert Norsk lag som kom ut i den andre omgangen, men da de ungarske jentene nok en gang økte målforskjellen ble det vanskelig. Halvveis leder Ungarn med åtte mål, 21-13. Norge gikk på angrepsfeil og Ungarn kontret. Det ble for lite bredde i det Norske angrepsspillet som førte til for lette og halvhjertede forsøk på mål. Norge hadde noen fine strafferedninger og -scoringer.

I kampens siste ti minutter gikk Norge på tre 2-minuttere og ga de Ungarske jentene muligheten til å øke ledelsen ytterligere. Det gjorde de. Kampen endte til slutt 26-15 og Norge måtte se seg slått av et godt Ungarsk jentelag.

Neste kamp for u-jentene er mot Nederland 26.07 kl. 15.30.