Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tap i oppkjøringen

Juniorgutta er i Sverige for å opp til Junior-VM, og i første kamp mot nettopp Sverige ble det tap.

Selv om det ble tap i den første oppkjøringskampen i Scandinavian Open Championship var det fortsatt mye å ta med seg. Spesielt fremover var flyten veldig god for Juniorgutta, noe som det var jobbet med i forkant, men dessverre ble mange av 100 %-sjansene brent. Bakover var det dessverre mye variabelt, som resulterte i altfor mange mål feil vei.

Spesielt Simen Schønningsen (bildet) stod frem i kampen både fremover og bakover, som endte til slutt 33-26 til vertene, Sverige.

- Vi har testet mye nytt i forsvar, så jeg er ikke bekymret for å ha sluppet inn så mange mål i dag. Vi har fokusert på å løpe mye og kontre, men i dag fungerte det dårlig siden vi slipper inn så mange mål i etablert spill. Uansett er jeg ganske trygg på at vi skal kommet dit der vi skal være, fortalte Joar Gjerde etter kampen på telefon.

Neste kamp er allerde i morgen, lørdag. Da møter Norge Danmark klokken 15:00. Junior-VM går av stabelen den 18. juli.

KAMPFAKTA
Sverige - Norge 33-26 (16-11)
Scandinavian Open Championship
Borgebyhallen

Norges målscorere
Simen Schønningsen 9, Kristian Stranden 3, Magnus Fredriksen 3, Kvein Maagerø Gulliksen 3, Fredrik Løvberg 2, Sander Andreassen Øverjordet 2, Tormod Hauane 1, Sindre André Aho 1, Aksel Horgen 1 og Marius Galta Ferkingstad 1.

Toppscorer Sverige
William Bogojevic og Alfred Jönsson 5 mål.

Utvisninger
Norge 4x2 minutter og et rødt kort, Sverige 4x2 minutter

Mer om Juniorgutta (LM96)
Mer info om Junior-VM