Pocket Valley

Storseier

Norges Juniorjenter storspilte mot Makedonia og vant overlegent: 40-20!

Den siste motstanderen for juniorjentene (LK98) i gruppespillet var Makedonia. Jentene spilt jevnt over en svært god første omgang. De brukte bredden i angrep og kom til flere gode sjanser. I forsvar var de også sterke, noe som resulterte i flere kontringsmål og effektivt ankomstspill. Samspillet mellom jentene fungerte godt begge veier og etter en halvspilt førsteomgang var de fire mål foran Makedonia: 9-5. Ting fortsetter å klaffe for Norge resten av omgangen og Makedonia gikk inn i en dårlig periode. Målforskjellen fortsette å øke og juniorjentene hadde skaffet et stort og fortjent forsprang til pause: 19-9.

Den andre omgangen fortsatte på samme spor: Høyt tempo, kontringer, godt forsvarsspill, målvakts-redninger og økene målforskjell. Etter 10 minutter var Norge 13 mål foran Makedonia. Det var ikke mye å utsette på verken spillet eller innsatsen til jentene, de dominerte hele den andre omgangen. Mot slutten virket det nesten som om Makedonia hadde gitt helt opp, og ledelsen bare fortsatte å vokse. Etter 24 minutter er de hele 19 mål foran, 36-17.

Kort oppsummert ble den siste kampen i gruppespillet en slik kamp hvor alt går riktig vei, sett med norske øyne. Norge vinner til slutt med hele 20 mål etter en fantastisk kamp av Juniorjentene.

Norge endte på en andreplass i gruppen, bak Russland.  Nå skal de spille hovedrunde og neste kamp er mot Nederland 01.08 kl. 17.00. Kampen streames her