Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Storseier for juniorgutta

Nok en solid gjennomføring av juniorgutta resulterte i en ny seier i Junior-VM, denne gangen mot Chile.

Det var heller ikke i dag noen tvil om at Norge skulle vinne. Førsteomgangen skaffet juniorgutta seg kjapt en liten ledelse. Selv om forsvarspillet ikke var det beste, var det fortsatt stor forskjell på de to lagene. Til pause stod det 17-11 til Norge.

Andreomgangen gikk det brutalt for seg. Norge testet mye nye ting, i både formasjoner og spillere. Etter å ha skjerpet forsvaret rant det inn med kontringer for juniorgutta. Det var så voldsomt at Norge gikk fra 20-13 til hele 33-13! Noe som gjorde at det ble spart en del spillere, slik at de er klar for gruppefinalen mot Tyskland i morgen. Da kampen var ferdig var resultatet kommet opp i 41-16. Kampens toppscorer med Tormod Hauane (bildet) med ni mål.

Joar Gjerde var selvfølgelig fornøyd etter den fantastiske andreomgangen.
- I dag gjorde vi jobben skikkelig bra. En noe under par førsteomgang, men i andreomgangen løper vi over de med mye kontringer. Dette var en kollektiv lagseier hvor nesten alle fikk en scoring. 

I morgen venter altså Tyskland som blir en ren gruppefinale. Den spilles klokken 21 norsk tid.

Fakta
Junior-VM - LM96
Norge - Chile 41-16 (17-11)
La Coupole D'Alger Arena, Algerie
350 tilskuere

Norges lag og målscorere: Kevin Gulliksen (Elverum Håndball) 6, Aksel Horgen (Drammen HK) 4, Tormod Hauane (Falk SK) 9, Magnus Fredriksen (Elverum Håndball) 3, Fredrik Løvberg (Bækkelaget Håndball Elite) 6, Marius Ferkingstad (FyllingenBergen) 1, Tom Nikolaisen (Kolstad Håndball) 1, Kristian Stranden (Halden Topphåndball), Kristian Sæverås (Malmö HK), Sindre André Aho (ØIF Arendal Elite) 3, Fredrik Svendsen (Falk SK) 3, Sander Øverjordet (Haslum HK) 3, Robin Haug (St. Hallvard), Jørgen Jansrud (Elverum Håndball) 1, Jørgen Vegsund (Sandefjord Håndball) 1.

Chiles toppscorer: Hernandez Nicolas, Codina Diego og Lopez Jose Luis 3 mål hver 
Utvsininger: Chile 3x2 min, Norge 2x2 min