Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2017-Lagbilde-LKB-900x675.jpg

Semifinale!

Beachjente spilte i dag kvartfinale mot Chinese Taipei. Etter nok en 2-0 seier er de klare for semifinale.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en målrik affære da de norske beachjentene møtte Chinese Taipei i kvartfinalen i World Games 2017. På ti minutter fikk Norge hele 27 poeng, og lå langt foran motstanderen som bare fikk 14 i det første settet. Det norske laget gjorde omtrent ingen feil, og traff på de aller fleste sjansene de skapte.

- Andrea Rønning, som ikke var med i EM, er sterkt tilbake og gjør en god kamp, forteller trener Eskil Berg Andreassen fra arenaen i Polen. Han trakk også frem Katinka Haltvik som gjorde en god innsats i forsvar.

Norge var i førersete også i det andre settet. Chinese Taipei nærmet seg midtveis, men mot slutten satt de norske jentene inn støtet og vant til slutt settet overlegent 24-13. Norge virket å ha full kontroll fra start til slutt og sikret 2-0 seier i kvartfinalen.

Andreassen oppsummerer kampen kort og godt:
- Det er fult godkjent!

Med seier over Chinese Taipei er Norge klare for seminfinalen senere i dag, 28.07 kl.16.40, mot vinneren av kampen mellom Argentina og Australia. 

FAKTA
World Games 2017: Beach-håndball  
(Kvartfinale)
Marsowe Fields
Norge-Chinese Taipei 2-0 (1.sett 27-14) (2.sett 24-13)

Les den fullstendinge kamprapporten

Les mer om The World Games 2017
Les mer om Beachjentene