Seier mot Kroatia

Norges Juniorjentener (LK98) hadde en bratt utvikling i EM-kampen mot Kroatia og vant 25-20

Det ble få mål i løpet av de fem første minuttene av kampen, på lik linje som gårsdagens sisteomgang mot Russland. De norske juniorjentene ble litt for ivrige i ankomstspillet som i sin tur førte til tekniske feil og forhastede beslutninger. Etter 6 minutter var stillingen 2-2.

Begge lag stod godt bakover og spilte relativt korte angrep – det ble altså mye løping. Keeperspillet var av høy kvalitet i begge målene. Halvveis ut i den andre omgangen er stillingen 4-5 til Norge. Når jentene fra Norge hever kontrings- og angrepsspillet utfordringer de Kroatene og scorer flere mål. Juniorjentene gikk til pause et mål foran, 13-12.

Norge fortsetter med godt spill begge veier også i starten av den andre omgangen. I angrep måtte de lete lenge etter de gode sjansene mot 5-1 forsvaret til Kroatia, men etter 14. lå de tre mål foran, 18-15. Det etter å ha brent to kontringsmuligheter alene mot keeper. Utviklingen til det Norske laget var svært positiv gjennom kampen og mot slutten virker alt å klaffe: Målvakt, forsvar og angrep. Norge kjører i fra Kroatia og vinner til slutt 25-20. En fortjent lagseier!