Nytt tap for Juniorgutta

Det endte med to av to tap for Juniorgutta i oppkjøringen til VM, men likevel tar de med seg mye positivt.

Det startet tungt for Norge da det møtte Danmark i den siste kampen før Junior-VM. Etter bare sju minutter hadde danskene en ledelse på 5-0. Det gjorde at Norge måtte ta en tidlig timeout. Heldigvis hjalp dette mye, slik at de tok sakte, men sikkert innpå til pause, hvor det stod 15-14 til Danmark.

Andreomgangen ble utrolig jevn, selv om Juniorgutta aldri klarer å komme seg helt forbi Danmark. Spesielt forsvaret var vesentlig forbedret enn forrige kamp. Jørgen Jansrud (bildet), som ikke spilte mot Sverige, styrte 6-0-forsvaret til Norge, og var i tillegg positiv fremover.

I siste minutt hadde Norge to store 100 %-muligheter på stillingen 28-27, men brenner dessverre begge disse to. Det gjør at Danmark heller setter spikeren i kista med 29-27-målet helt på slutten.

- Dette var en god forbedring fra forrige kamp. Om man ser bort ifra de første sju minuttene, gjør vi en veldig solid kamp, fortalte Vidar Gjesdal etter kampen.

Da er det ikke lenge før Junior-VM kastes i gang. Allerede 18. juli spilles den første kampen mot Sør-Korea.

Danmark - Norge 29-27 (15-14)