Klare for bronsefinale!

Guttelandslaget storspilte torsdag, og er klare for bronsefinale i European Open!

Det var lite som tydet på at guttelandslaget spilte sin kamp nummer seks i European Open på bare fire dager i ettermiddag. Igjen løp nemlig gutta fra motstanderne.

Israel ble beseiret hele 38-26. Riktignok slet Norge litt i første omgang defensivt med Israels duellspill, men lå likevel foran med fire til pause.

I den andre omgangen spilte Norge etablert mot Israels 3-3 forsvar, og lyktes godt.
Vi kom til gode sjanser i kontrings- og ankomstspillet gjennom hele kampen, kommenterte landslagstrener Kristoffer Froestad etter kampslutt.
Det var ikke bare sjansene som var gode – laget hadde god uttelling på skuddene sine  i denne kampen. Dessuten havnet store deler av laget i målprotokollen, hvilket har vært en gjenganger i cupen. Mot Israel fikk til og med målvakt André Bergsholm Kristensen to nettkjenninger!

Med seier mot Israel er Norges guttelandslag klare for bronsefinale i European Open. Norge møter Island til kamp om medalje i morgen, fredag, klokken 19:00.

Norge - Israel 38-26 (19-15)