Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Holdt ikke helt inn

I gruppefinalen mellom Norge og Tyskland ble det en jevn batalje, hvor tyskerene til slutt tok seieren.

Etter at begge lag stod med fire av fire seiere, ble det en skikkelig gruppefinale i den siste kampen. Kampen var utrolig jevn i første omgang. Norge stod meget bra defensivt og jobbet kollektivt godt. Igjen måtte Kevin Gulliksen (bildet) ta ansvar i Simen Schønningsen sitt fravær, noe han klarte veldig bra. Likevel var tyskerene solide, som gjorde at det aldri ble snakk om noe avstand, selv om Norge kunne ta en solid ledelse med seg til pause, 16-14.

Andreomgangen startet ganske likt som den første var. To jevnegode lag som kjempet godt. Så tok det dessverre helt slutt for Norge. Det var tomt for krefter, og da var ikke Tyskland vonde å be. De dro kjapt ifra og avgjorde kampen, slik det til slutt ble 32-28 til Tyskland.

Trener Vidar Gjesdal var derimot positiv og nokså fornøyd med kampen.
- Spillerene skal ha skryt for å ha gjort en veldig god kamp, i hvert fall i 45 minutter. Da er vi ordentlig bra, så det er veldig mye positivt å ta med seg videre.

Nå blir det Danmark som er Norges neste motstander i åttendelsfinalen. Den spilles nå på onsdag klokken 21:45 norsk tid.

Gjesdal er optimist før den kampen.
- Det blir en spennende og ikke minst en åpen kamp. Vi har gode muligheter, så jeg er optimist til at vi skal ta oss til en kvartfinale.

Fakta
Junior-VM - LM96
Tyskland - Norge 32-28 (14-16)
La Coupole D'Alger Arena, Algerie
800 tilskuere

Norges lag og målscorere: Fredrik Løvberg (Bækkelaget Håndball Elite) 5, Magnus Fredriksen (Elverum Håndball) 6, Kevin Gulliksen (Elverum Håndball) 5, Marius Ferkingstad (FyllingenBergen), Tormod Hauane (Falk SK) 4, Tom Nikolaisen (Kolstad Håndball), Kristian Stranden (Halden Topphåndball) 4, Jørgen Vegsund (Sandefjord Håndball), Kristian Sæverås (Malmö HK) 1, Aksel Horgen (Drammen HK) 1, Fredrik Svendsen (Falk SK), Sander Øverjordet (Haslum HK) 2, Sindre André Aho (ØIF Arendal Elite), Robin Haug (St. Hallvard), Jørgen Jansrud (Elverum Håndball).
Tysklands toppscorer: Johannes Golla 7 mål
Utvsininger: Tyskland 4x2 min, Norge 5x2 min