Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20170728-LM98-Nærland,-Halvor-Elias.jpg

Godt forsvar mot Polen

U-gutta (LM98) åpnet det åpne skandinaviske mesterskapet med seier 27-23 over Polen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

La

get skal finpusse VM-formen under turneringen i Stil Arena. Mesterskapet spilles i Georgia 4.–21. august.  

– Forsvaret var bra, spesielt i 1. omgang, og vi hadde en god målvakt i Halvor-Elias Nærland. Å slippe inn sju mål til pause er fantastisk, sier trener Anstein Engravslia til handball.no.

– I 2. omgang byttet vi litt mer og noen spillere spilte i uvante posisjoner i forsvar, og da ble det noen flere mål bakover, samtidig som noen ble slitne. Angrepsspillet var bra første del av 2. omgang, der holdt vi ballen i gang og rullet de ut. Angrepsspillet i 1. omgang var vi ikke fornøyd med, da kom avslutningene for tidlig og det ble for mange tekniske feil. Gutta vet om det, så vi jobber med det, sier han.

Lørdag venter Sverige på motsatt banehalvdel.

– Sverige kjenner vi. De er en helt annen og bedre motstander. Der blir det enda viktigere å være lojal mot spillet vårt. Vi må stå like bra bakover, så får vi vurdere om vi skal stå 5:1 eller 6:0. Vi skal møte dem i VM, så kanskje vi skal vente litt med 5:1, som jeg tror er vår sterkeste side i forsvar, sier Engravslia.

Alle kampene i SOC sendes på handballtv.com.

FAKTA
Scandinavian Open Championship
Norge–Polen 27-23 (10-7)
Stil Arena, Langhus
239 tilskuere
Målscorere Norge: Andreas Horst Haugseng, Nærbø 6, Preben Egeli, Bodø 3, Anders Huse, Ski 3, Henrik Evensen, Herkules 3, Thomas Horneland Boilesen, Drammen 3, Vetle Rønningen, Bodø 3, Sander Wennberg Linderud, Elverum 2, Fabian Sandven, Bækkelaget 2, Rassin Haugseng, Nærbø 1, Olaf Richter Hoffstad, Sandefjord 1. Øvrige norske spillere: Ole Nærland, Nærbø, Sander Løvlie Simonsen, ØIF Arendal, Halvor-Elias Nærland, Nærbø, Anders Teige Bøe, Herkules, Bjørnar Pedersen, Ski, Sander Drange Heieren, St. Hallvard.
Toppscorer Polen: Patryk Mauer 9.
Utvisninger: Norge 4x2 min., Polen 5x2 min. 

Sverige–Danmark 30-33

Mer om U-gutta (LM98)

20170728-LM98-Boilesen,-Thomas-Horneland.jpg

20170728-LM98-Egeli,-Preben.jpg

20170728-LM98-Nærland,-Ole.jpg

20170728-LM98-Rønningen,-Vetle.jpg

20170728-LM98-Sandven,-Fabian.jpg

20170728-LM98-polsk-fan.jpg