Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Eline Fagerheim var en av to gode norske målvakter.
Eline Fagerheim var en av to gode norske målvakter.

Fremgang i nytt tap

Juniorjentene (LK98) viste fremgang i det åpne skandinaviske mesterskapet, men tapte likevel 17-24 for Sverige.

Det var stor fremgang på forsvarsspill og returløp, og mange redninger av de to målvaktene som sto.

– Vi føler vi er på rett vei. Vi fikk opp en god intensitet, men slet med angrepsspillet, sier trener Vigdis Holmeset til handball.no

Den svenske målvakten tok mye og ble kåret til banens beste spiller.

– Vi har mye å gå på fremover. Mesterskapet avsluttes mot Island lørdag. Islendingene hadde en god kamp mot Danmark tidligere fredag. De er et hardtarbeidende godt lag med et offensivt forsvar. Det blir en fin sistekamp, der vi får se om vi kan løfte oss litt spesielt i angrepsspillet i tillegg, sier hun.

FAKTA
Scandinavian Open Championship
Sverige–Norge 24-17 (12-8)
Idrottens Hus, Helsingborg, Sverige
93 tilskuere
Målscorere Norge: Karoline Olsen, Våg, 4, Mari Finstad Bergum, Larvik, 4, Josefine Intelhus, Stabæk, 4, Ragnhild Valle Dahl, Elnesvågen og Omegn, 1, Henny Ella Reistad, Stabæk, 3, Mariann Gabrielsen, Oppsal, 1. Øvrige norske spillere: Sofie Ege Grønlund, Fana, Ane Hovland, Glassverket, Line Ellertsen, Sola, Rakel Gåra Alvern, Aker Topphåndball, Anna Huse, Oppsal, Stina Seline Rosenberg Strengenes, Rælingen, Eline Fagerheim, Våg, Karoline Lund, Aker Topphåndball, Frida Haug Hoel, Rælingen, Martine Guterud Helland, Fjellhammer, Malin Alice Lundemo, Nit-Hak.
Toppscorer Sverige: Thea Stankewicz 6.
Utvisninger: Sverige ingen, Norge 3x2 min. 

Mer om Juniorjentene